PARTIJA UJEDINJENIH PENZIONERA DOBILA NOVO RUKOVODSTVO

Na izbornoj skupštini OO Partije ujedinjenih penzionera danas je izabrano novo rukovodstvo, nakon što je u februaru zbog loših izbornih rezultata Glavni odbor stranke raspustio sve opštinske odbore.

Za predsjednika opštinskog odbora PUP-a Brčko jednoglasno je izabran Stojan Kašterović, a za njegovog zamjenika Milorad Vasić.

“Danas smo izabrali 19 članova opštinskog odbora, a kasnije ćemo ga iz mjesnih odbora da popunimo sa još deset članova”, rekao je Kašterović.

On je napomenuo da će uskoro uslijediti i izabor predsjedništva sa dva potpredsjednika, kao i izbor sekretara opštinskog odbora stranke.

“Vjerujem da ćemo sa novim rukovodstvom uspjeti da skrenemo pažnju javnosti na naš rad. Posebno želimo da penzionerima fokusiramo naš cilj, a to je institucionalno obezbjeđenje više sredstava za penzionere.

Naglašavam da pri tom ne mislimo na sredstva kao vid socijalne pomoći, već kao podsticaj razvoju zdravlja i bezbižnijeg života svih ljudi u poznijoj životnoj dobi”, istakao je novi predsjednik brčanskog PUP-a Stojan Kašterović.

rtvhit/dđ

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.