OTVOREN TEREN ZA ODBOJKU NA PIJESKU U OBUDOVCU

Kod Osnovne škole u Obudovcu danas je otvoren teren za odbojku na pijesku finansiran sredstvima Odbojkaških saveza BiH i Republike Srpske, opštine Šamac i sponzora.

Predsjednik odbojkaškog Saveza Republike Srpske Milutin Popović rekao je na otvaranju da je teren urađen radi popularizacije odbojke u Obudovcu, te kao nagrada za istrajnost i upornost u radu Odbojkaškog kluba u tom mjestu.

“Ovo treba da doprinese novoj energiji, ojača sportski duh i pomogne uključivanju djece i omladine u organizovano bavljenje ovim sportom”, naveo je Popović.

Načelnik opštine Šamac Đorđe Milićević rekao je da je opštinska uprava uvijek podržavala sve sportske klubove u afirmaciji i opstanku.

 Milićević je naveo da je teren izgrađen zahvaljujući sredstvima Odbojkaškog saveza BiH i Odbojkaškog saveza Republike Srpske, opštine Šamac i sponzora, koji su i inače pokrovitelji sportskih manifestacija na tom području.

On je istakao višemjesečni angažman desetine volontera, koji su zajedno sa klubom učestvovali u finalizaciji projekta.

 Predsjednik Odbojkaškog kluba u Obudovcu Janko Jovanović rekao je da je otvaranjem terena za odbojku na pijesku, Obudovac zatvorio radove na izgradnji odbojkaške infrastrukture.

On je dodao da će teren moći da koriste svi koji to žele.

U sportsku dvoranu u Obudovcu u nedjelju u okviru četvrtfinala Kupa Republike Srpske stiže prvak BiH, “Mladost” iz Brčkog.

/SRNA/

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.