POLICIJA KOD OSUMNJIČENOG PRONAŠLA DESET PAKETIĆA MARIHUANE

Policijski službenici Odsjeka za sprečavanje i suzbijanje organizovanog kriminaliteta i zloupotreba droga Policije Brčko distrikta pronašli su paket sa više manjih paketića marihuane koji je 29-godišnji muškarac sa inicijalima N.M. odbacio nakon što ih je primijetio da mu prilaze.

Kako je saopšteno iz policije, u Ulici Uzunovića, ispred autobuskog stajališta osumnjičeni je zaustavljen i utvrđeno je da se radi o licu sa inicijalima N.M. sa područja Brčkog, za koga su prethodno raspolagali informacijama da posjeduje narkotička sredstva.

“Na licu mjesta izvršen je uviđaj kojim je utvrđeno da se u odbačenom pvc paketu nalazilo 10 manjih pvc paketića sa biljnom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Marihuanu”, navedeno je u saopštenju.

Nad licem N.M. u Policiji je izvršena kriminalistička obrada, te će zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlaćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, protiv njega biti podnesen izvještaj Tužilaštvu radi daljeg krivično-procesnog postupanja.

rtvhit/dđ

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.