BRČANSKOJ MINGOS KAFI ZLATNI PEHAR ZA KVALITET

Novi Sad, 14. maj 2019 – Ocjenjivačka komisija Novosadskog sajma proglasila je MINGOS Domaću kafu iz Brčkog šampionom grupe proizvoda, a za visok kvalitet MINGOS je pored pehara nagrađen i velikom zlatnom medaljom.

„Naša MINGOS kafa je 20 godina na tržištu, a dvije decenije dugo iskustvo u  proizvodnji prave domaće kafe dolazi iz posvećenosti u izboru svakog zrna koje dolazi u Brčko, stručnosti i znanju u prženju i mljevenju kafe, i naravno savršenoj recepturi, te nam je posebno drago što je ukus naših kupaca potvrđen zlatom za kvalitet proizvoda Novosadskog sajma“ rekla je Nataša Pucar, direktor Korporativnih komunikacija.

Kompanija MINGOS posluje u okviru međunarodne poslovne grupe STUDEN GLOBAL, a kao dio najvećeg Agroindustrijskog kompleksa u regiji, proizvodnja MINGOS kafe nalazi se u Brčkom gdje savremenom tehlologijom prženja, mljevenja i pakovanja kafe na domaće, kao i na izvozna tržišta plasira visokokvalitetne mješavine kafe. Proizvodnja MINGOS kafe certifikovana je u skladu sa međunarodnim IFS standardom.

MINGOS Domaća kafa je srca svojih potrošača osvojila pod sloganom „Za svaku priču“, a kvalitet u pogledu ukusa, arome i pjene je već 20 godina povod za druženje, priču i ispijanje prave tradicionalne domaće kafe.

 

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.