ТЕКВАНДО КЛУБ „ГОКУ“ ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ОСТВАРИО БРИЛИЈАНТНЕ РЕЗУЛТАТЕ

Tеквандо клуб „Гоку“ основан је у Брчком 2014. године. Данас овај клуб броји 55. чланова узраста од пет до тридесет година. Већина чланова овог клуба су веома активни на међународним турнирима широм Европе што доказује и велики број освојених пехара и медаља. Само у овој години учествовали су на шест турнира и освојили четрдесет четири медаље. Од оснивања клуба, па до данас, највише су се истакли : Ненад Митровић , Тахира Мехић, Славиша Митровић и Лука Томић док су Сејдо Хуремовић и Тања Караћ обезбедили место у Теквандо репрезентацији БиХ.

„Изузетно смо поносни на све наше чланове иза којих стоји много труда и рада што доказују и резултати са многобројних тамкмичења које смо остварили. Циљ нам је да будемо још бољи и надамо се да ће и Влада Брчко дистрикта имати разумевања да у финансијском смислу помогне овој талентованој деци која на најбољи начин промовишу овај град и ову државу. Одлазак на такмичења изискује много новчаних средстава, а нажалост родитељи морају децу да на такмичења шаљу о свом трошку “ рекао је Ђуро Ђурић , тренер и један од оснивача овог клуба.

Чланови овог клуба увелико се припремају за такмичења која их очекују у наредном периоду , међу којима је и учешће на Европском првенству у мjесту Рига у Летонији које се одржава у октобру 2019. године.

ртвХИТ/Д.О.

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.