BRČANSKI SDS UPRILIČIO PETROVDANSKU AKADEMIJU

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Brčko organizovao je povodom krsne slave ove stranke u Kulturno-administrativnom centru “Patrijarh srpski Pavle” u Srpskoj varoši tradicionalnu Petrovdansku akademiju, kojoj je prisustvovao i novoizabrani predsjednik SDS-a Mirko Šarović.
Šarović je ocijenio da je Petrovdanska akademija veoma važna svečanost, jer to već 29 godina, krsna slava SDS-a zbog čega treba i dalje da se njeguje.
Govoreći o očekivanjima od ove stranke, Šarović je istakao da želi da bude na čelu stranke koja pobjeđuje, a ne koja gubi.

“Zbog toga sam i prihvatio tu funkciju, a mislim da to od mene očekuju i članovi stranke i zbog toga su mi ukazali povjerenje”, rekao je Šarović.

Predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Mladen Bosić rekao je da je Petrovdanska akademija kulturna manifestacija, a ne stranačka, da je manifestacija kada se Srbi okupljaju i uživaju u umjetničkom programu. “Drago mi je da nastupamo u novoj sali i da nakon mnogo vremena Srbi imaju mjesto gdje mogu da se okupe, kako je to bilo u vrijeme kada smo imali pozorište `Vaso Pelagić`”, rekao je Bosić.

rtvHIT/d.đ.

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.