PDP – 20 GODINA USPJEŠNOG RADA

Ovih dana PDP obilježava 20 godina od osnivanja stranke. Zaveršna manifestacija biće svečana akademija, koja će se održati u nedjelju, 10. novambra u kulturno administrativnom centru Patrijarh Pavle u Brčkom. Akademija će biti prilika za podsjećanje na vrijeme koje seže dvije decenije unazad, na ljude, osnivače stranke i događaje koji su obilježili djelovanje PDP-a u Brčkom.

Siniša Golić, predsjednik opštinskog odbora PDP-a u Brčkom, na pres konferenciji organizovanoj povodom dvadesetogodišnjice stranke, rekao je kako je to jubilej s kojim se može pohvaliti mali broj političkih partija koje su i sada aktivne.

Ističući da je tokom dvije protekle decenije stranka bila suočena sa brojnim političkim izazovima iz kojih je uvijek izlazila ojačana, Golić je podsjetio da je PDP prošao trnovit put. “Bili smo i pozicija i opozicija, bili smo dio izvršne vlasti, a u nekom vremenu i van nje, ali smo imali jednu konstantu. Naši programaski ciljevi ostali su isti , a neće se mijenjati ni u budućnosti”, rekao je Golić

A ti ciljevi su bolji život, razvijeniuja privreda i ekonomija, vladavina prava i ravnopravan status srpskog naroda, ali nikakko na uštrb drugog.

 

rtvHIT/N.Đ.

 

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.