NOVOGODIŠNJI KOKTEL SNSD: USPJEŠNU GODINA IZA NAS OBILJEŽILI MLADI

Jačanje povjerenja kod svojih birača, kroz razne ekskurzije, predavanja, druženja, pa i pojedinačne razgovore sa članovima, u brčanskom SNSD-u postalo je veoma često, a potvrda takvog opredjeljenja bio je i tradicionalni koktel za članove ove partije, koji je priređen u hotelu “Jelena”.

Predsjednica Aktiva žena SNSD Brčko Slobodanka Ćurčić rekla je da ono što daje poseban imidž ovoj političkoj organizaciji je stalni priliv mladih ljudi.

“Čim navrše 18 godina, mladi dolaze i učlanjuju se kod nas. Često razgovaramo o njihovim potrebama i idejama, jer oni su naša snaga, naša budućnost. SNSD i po stopi porasta članstva postala dominantna partija u distriktu”, napomenula je Ćurčićeva na koktelu u hotelu “Jelena”.

Bila je ovo i prilika da se u nešto opuštenijoj atmosferi sumiraju rezultati SNSD-a u 2019. godini. Predsjednik Đorđa Kojić je u obraćanju članovima ocijenio da, što se godine na čijem smo kraju tiče, može biti zadovoljan dostignućima u stranci.

“U narednoj godini očekuje nas mnogo posla, a već od polovine januara čekaju nas prve aktivnosti na pripremi izbora. One će se završiti zatvaranjem biračkih mjesta u oktobru. Imamo ambiciozan plan koji bi morao da donese dobre rezultate”, poručio je Kojić.

Opštinski odbor SNSD-a sačuvao je jedinstvo unutar stranke, ali je i zadržao važnu ulogu u političkom životu distrikta – rekao je član GO SNSD-a i gradonačelnik Brčkog Siniša Milić.

SNSD treba da objedini sve one različite političke snage koje djeluju na području distrikta u ime državljana RS. Jedino Savez nezavsnih socijaldemokrata ima taj kapacitet i snagu da preuzme integrativnu ulogu među srpskim poliotičkim partijama”, rekao je Milić u svom obraćanju na tradicionalnom novogodišnjem koktelu u hotelu “Jelena”.

 

rtvHIT/d.đ.

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.