BRČKO: U AKCIJI KODNOG NAZIVA “POLICIJSKI ČAS” UHAPŠENO PET LICA

Policija distrikta uhapsila je pet lica koje je zatekla u jednoj sportskoj kladionici u Brčkom zbog sumnje da su počinili krivično djelo prenošenje zarazne bolesti.
Portparol policije DŽevida Hukičević rekla je novinarima da su protekle noći uhapšena četiri lica iz Brčkog čiji su inicijali Z.M. /54/ , P.B. /35/, D.M. /39/, J.S. /67/, dok je peto T.R. /56/ nastanjeno u Loparama.

“Izvršen je pretres sportske kladionice, lica i njihovih vozila, te je oduzeta računarska jedinica, kutija pištoljske municije sa 70 metaka kalibra 7,62 milimetra”, rekla je Hukičevićeva.

On je istakla da je akcija kodnog naziva “Policijski čas” sprovedena po naredbi Osnovnog suda, a pod nadzorom Tužilaštva Brčko distrikta.

Hukičevićeva je napomenula da je u protekla 24 časa policija zaprimila 39 prijava, da je obišla 247 lica koja su u izolaciji i da njih 13 nije našla na adresi stanovanja, te da je uručila 22 rješenja o izolaciji.

Ona je dodala je da je u 10 objekata kontrolisano poštovanja naredbe o radnom vremenu i da je jednom licu uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja Zakona o javnom redu i miru.

/SRNA/

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.