POLICIJA BRČKO DISTRIKTA I CRVENI KRST BRČKO DISTRIKTA IZRAZILI SAUČEŠĆE PORODICI MIHAJLOVIĆ

U okolnostima kada je cijela društvena zajednica u Bosni i Hercegovini suočena sa borbom protiv pandemije koronavirusa COVID-19 i kada su aktivnosti svih relevantnih institucija, nevladinih i humanitarnih organizacija, pa tako Policije Brčko distrikta BiH i Crvenog krsta Brčko distrikta BiH, udružene na tom zajedničkom putu s ciljem očuvanja zdravlja i pomoći građanima, cjelokupnu bosanskohercegovačku javnost potresla je vijest o smrti generalnog sekretara Crvenog krsta Republike Srpske, Đoke Mihajlovića.

Šef Policije Brčko distrikta BiH, Goran Pisić i sekretar Crvenog krsta Brčko distrikta BiH, Denis Šehanović, u svoje i ime svih zaposlenika, porodici preminulog Mihajlovića, ali i svim njegovima kolegama i humanitarcima s kojima je blisko sarađivao, izrazili su najdublje saučešće.

Đoko Mihajlović rođen je 29.06.1958.godine, a preminuo je 03.04.2020.godine od posljedica zaraze koronavirusom. O njegovom radu svi koji su s njim sarađivali imaju samo riječi hvale, a Crveni krst Republike Srpske i Društvo Crvenog krsta BiH izgubili su velikog humanitarnog radnika i kolegu.

 

 

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.