SUTRA ISKLJUČENJA STRUJE ZA 4.200 POTROŠAČA U BIJELJINI

U Bijeljini će sutra doći do isključenja električne energije za 4.200 potrošača zbog radova na eneretskim postrojenjima, najavljeno je iz distributivnog preduzeća “Elektro-Bijeljina”.

Od 8.00 do 16.00 časova bez električne energije biće 1.300 potrošača u dijelovima naselja Krušik i Kaltinovača i u ulicama Kulina bana, Marka Miljanova, Jurija Gagarina, Pantelinska, kao i pripadajućim ulicama.

U istom peridu bez struje će biti 2.900 potrošača koji se snabdijevaju sa dalekovoda “Donja Čađavica”, “Obarska”, “Crnjelovo” i “Donji Dragaljevac”.

U saopštenju se navodi da će radnici “Elektroprenosa BiH” izvoditi radove u trafostanici “Bijeljina jedan”, a “Elektro-Bijeljina” će iskoristiti taj zastoj i izvršiti godišnji remont dalekovoda “Ciglana” i “Janja stara”.

Na dalekovodu “Šećerana” radnici “Elektro-Bijeljine” prilagodiće program aktivnosti i izvoditi radove na godišnjem remontu trafostanice “Čađavica”.

Iz “Elektro-Bijeljine” ističu da su najavljeni radovi neophodni za pouzdanost sistema i kvalitet isporuke električne energije.

/SRNA/

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.