SREDNJE ŠKOLE U DISTRIKTU: USPJEŠAN PRVI UPISNI ROK, POGLEDAJTE GDJE JOŠ IMA SLOBODNIH MJESTA

Uspješan prvi upisni rok u svim srednjim školama na području Distrikta Brčko.

Tehnička škola u prvom upisnom roku upisala je 260 učenika u 15 različitih smjerova. Direktor škole, Dejan Nikolić, rekao nam je da je za avgustovski upisni rok ostalo slobodno još svega 10 mjesta  za trogodišnje smjerove. Tekstilni tehničar 5 slobodnih mjesta, zanimanje bravar jedno slobodno mjesto te zanimanje zavarivač 4 slobodna mjesta.

Gimnazija „Vaso Pelagić“ u prvom upisnom roku, upisala je  po 18 učenika u 6 odjeljenja. Za avgustovski upisni rok ostalo je još 11 upražnjenih  mjesta i to u smjeru Muzička gimnazija, potvrdila je za naš sajt direktor ustanove, Amela Helać.

Ekonomska Škola Brčko distrikta, prema riječima direktora gospođe Zore Pajkanović, u prvom upisnom roku upisala je 182 učenika u 9 različitih smjerova. Za naredni upisni rok, mjesta ima još za 9 učenika zainteresovanih za zanimanje trgovac, odnosno, 7 za trogodišnje zanimanje konobar.

Poljoprivredno medicinska škola u 7 različitih smjerova upisala je 165 učenika. Za avgustovski upisni rok ostalo je slobodno još 15 učeničkih mjesta za kombinovano odjeljenje, odnosno zanimanje cvjećar-mesar.

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.