LOPARE: ZA JAVNU RASVJETU ULOŽENO 10.000 KM

Zajedničkim ulaganjem opštine Lopare i Doma zdravlja u ovoj lokalnoj zajednici obezbijeđeno je 10.000 KM i izgrađena javna rasvjeta oko zdravstvene ustanove, rekao je direktor Doma zdravlja Želimir Nešković.

“U protekloj godini imali smo najveća investiciona ulaganja od postanka Doma zdravlja u Loparama i nastavljamo taj trend, a ovom investicijom riješili smo raniji problem osvijetljenosti parkinga, prilaza Domu zdravlja i ulaza u same objekte”, izjavio je Nešković novinarima.

On je dodao da se time olakšava funkcionisanje zdravstvene ustanove tokom noći, što će pomoći korisnicima usluga i osoblju Doma zdravlja.

Prema Neškovićevim riječima, postavljeno je 11 željeznih stubova sa led sijalicama.

Načelnik Lopara Rado Savić izrazio je zadovoljstvo radom Doma zdravlja i naveo da opština učestvuje u svim projektima koje menadžment ove zdravstvene ustanove realizuje, na dobrobit građana.

“Dobro je što na čelu zdravstvene ustanove imamo vrlo aktivnog direktora i sposobnog menadžera koji radi na upotpunjavanju svega što je neophodno za pružanje kvalitetne usluge stanovništvu i podržaćemo i buduće projekte Doma zdravlja Lopare”, najavio je Savić.

/Srna/

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.