JADRANKA POSLE SRAMNOG POTEZA OPET OPLELA PO SRBIMA!

Jadranki Barjaktarović su ugasili profil na Instagramu zbog širenja mržnje, ali je ona odmah otvorila novi. Ona se sada oglasila na svom Instagram profilu, pa istakla da ima mnogo mržnje među ljudima.

“Mnogo mržnje ima među vama! Svakom se desi u životu da pogriješi, a vi ste kao bezgrešni?! Da se razumijemo, nije mi bila namjera nikog da uvrijedim i ponizim, volim obje zemlje, volim moju Crnu Goru, volim i Srbiju. Ne znam zašto ste se svi našli uvrijeđenima, pa sam ja za vas trenutno najveći neprijatelj?! Sve ste u životu sredili, pa se bavite mnome”, napisala je pkjvačica i dodala da ju je ponela atmosfera na kontramitingu pristalica Mila Đukanovića:

“Rekla sam da sam pogrešila, da nikakvu lošu nameru nisam imala, atmosfera me je ponela, pevala sam onako kako su ljudi u publici pevali sa mnom. Žao mi je što je cela ova situacija kod vas izazvala ovoliki bes i mržnju, ne znam odakle u ljudima ovoliko mržnje?! Ja nisam zla, niti sam imala zlu nameru. Dobro se zna da pevači idu svuda po svetu, da pevaju za novac i da često poneseni atmosferom urade ili otpevaju nešto što kasnije može loše da se protumači. Meni je zaista žao zbog cele situacije. Ja nisam ničija, ja ne pevam nikome, ja pevam samo za narod.”.

/Kurir/

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.