SUTRA PROMJENLJIVO OBLAČNO SA SUNČANIM INTERVALIMA

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će, nakon veoma hladnog jutra, preovladavati promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, uz dnevnu temperaturu vazduha od minus šest do šest stepeni Celzijusovih.

Jutro će na sjeveru i jugu biti promjenljivo do pretežno oblačno u centralnom pojasu, uz uslove za slab snijeg na krajnjem istoku, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana se očekuje promjenljivo oblačno, hladno i suvo sa sunčanim intervalima i mjestimično sunčanim vremenom, osim centralnog pojasa, gdje se zadržava pretežno oblačno vrijeme, dok je u večernjim časovima u centralnom pojasu, na sjeveru i istoku moguć slab snijeg.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus osam do minus tri, a na planinama od minus 16 stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab vjetar, sjevernog i sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini slaba bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus 10, Sokolac minus šest, Gacko, Čemerno i Han Pijesak minus pet, Nevesinje, Rudo i Sarajevo minus četiri, Foča i Mrakovica minus tri, Šipovo, Višegrad, Drvar, Jajce i Tuzla minus dva, Mrkonjić Grad, Prijedor, Sanski Most i Zenica minus jedan, Srbac i Livno nula, Doboj, Bileća, Ribnik, Banjaluka, Bugojno i Gradačac jedan, Bijeljina, Bihać, Mostar i Stolac dva, Trebinje i Grude tri, te Neum šest stepeni Celzijusovih.

/SRNA/

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.