ДОНИРАНА ИТ ОПРЕМА КАНЦЕЛАРИЈИ ЗА ПРЕВЕНЦИЈУ КОРУПЦИЈЕ И КООРДИНАЦИЈУ АКТИВНОСТИ НА СУЗБИЈАЊУ КОРУПЦИЈЕ У БРЧКОМ

С циљем унапређења рада и ефикасности Канцеларије за превенцију корупције и координацију активности на сузбијању корупције Брчко дистрикта БиХ данас је Мисија ОЕБС-а у БиХ  извршила донацију ИТ опреме.

Директору Канцеларије за превенцију корупције и координацију активности на сузбијању корупције Брчко дистрикта БиХ Жарку Ћосићу опрему у Градској вијећници уручио је Марек Кубичек, шеф Канцеларије ОЕБС-а у Брчком.

Након потписивања Уговора о донацији и преузимању опреме Кубичек је истакнуо да је борба против корупције један од дугорочних циљева и најважнијих активности ОЕБС-а, као и од кључне важности за успостављање дуготрајне стабилности земље. Такође је нагласио и да је ова донација један од стратешких циљева ОЕБС мисије, те да је ово гласна порука да ће Канцеларија за превенцију корупције Брчко дистрикта БиХ уживати међународну подршку у своме раду.

Директор Ћосић се захвалио шефу Канцеларије ОЕБС-а у Брчком, истакнувши да ће донирана опрема бити од велике користи поготово у вријеме пандемије када се јавља све већа потреба за онлајн радом и комуникацијом те изразио жељу за наставком сарадње и у будућности.

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.