TEGELTIJA: OPŠTINSKI ODBOR U BRČKOM RADI DOBRO, A IZBORE DOBIJAJU ONI KOJI RADE

Član Predsjedništva SNSD-a Zoran Tegeltija ocijenio je danas nakon posjete Opštinskom odboru SNSD-a u Brčko distriktu da je ovaj odbor uvijek ostvarivao zadate ciljeve i da izbore dobijaju oni koji rade.

“OO SNSD Brčko radi stabilno i funkcioniše. Ovaj odbor je jasan i predvidiv rezultatima koje će ostvariti kada su u pitanju i izbori za Brčko distrikt i kad su u pitanju opšti izbori”, rekao je Tegeltija na konferenciji za novinare.

On je ocijenio da ovaj opštinski odbor nikad nije bio onaj koji je podbacio i koji nije ostvario zadate ciljeve, te ukazao da se to može uvijek ostvariti ako ste dobro organizovani i ako okupljate ljude i sa njima radite.

“Razgovarali smo o rezultatima prethodnih lokalnih izbora kojima je SNSD ostvario dobre izborne rezultate u Brčko distriktu, kao i o pripremama za izbore 2022. godine”, rekao je Tegeltija.

Navodeći da su za uspjeh izbora potrebni rezultati, on je dodao da svi koji pokušavaju da dobiju izbore na klevetama, na lažima i pričama to ne uspijevaju.

“Izbore dobijaju oni koji rade, a pokazalo se da SNSD sa svojim ljudima koje delegirao u Vladu Brčko distrikta dobro radi, da postoje rezultati i da će to građani verifikovati na izborima naredne godine”, rekao je Tegeltija.

Tegeltija je poručio da šanse sa građanima za uspjeh postoje jedino ukoliko ste njima blizu, ukoliko ste u prilici da čujete njihove probleme kada vas nekada i kritikuju i da se predstavi ono što je urađeno u prethodnom periodu.

“Članovi Opštinskog odbora će da obiđu glasače i da ih upoznaju sa onim što se radi i što se planira uraditi, a planira se mnogo toga. O tome smo razgovarali i sa gradonačelnikom /Esedom Kadrićem/ i sa članovima OO i čuo sam da bi Brčko distrikt u naredne dvije-tri godine trebalo da predstavlja jedno veliko gradilište, sa velikim infrastrukturnim projektima koje su građani čekali decenijama i to će napokon i dočekati”, rekao je Tegeltija.

/SRNA/

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.