KOKANOVIĆ OPTUŽIO POLICIJU DA VRŠI PRITISAK NA SVJEDOKE

Predsjednik OO SP Brčko   i poslanik  u Skupštini distrikta, Zoran Kokanović sazvao je danas  konferenciju za  medije na  kojoj  je iznio optužbe  na račun Policije Brčko distrikta,  tvrdeći da su  njeni službenici   vršili prtisak na svjedoka kako bi promijenio  ranije  dat iskaz  u vezi sa  krivičnim djelima sa kojima  se u vezu dovodi i njegov sin  Nikola Kokanović.

Zoran Kokanović je rekao da je  svjedok držan u prostorijama  policije  juče  od  18 do 23 časa, te da  je pritom maltretiran.

Kokanović  je  takođe, izjavio da  raspolaže dokazima  da su  pojedini   svjedoci iznosili neistine  prilikom  saslušanja, da  o tome ima materijalni dokaza koji  će predati sudu,te da su pojedini policjski službenici direktno uticali na svjedoke.

Predsjednik SP u Brčkom,   tvrdi da  je  u sve  umiješana politika , zbog čega  je, ističe on, i zakazao  ovu pres  konferenciju u vezi sa temom  “Bezbjednost  u gradu”. Inače  izjavio je još Kokanović ,da  principijelno  smatra da  njegov sin kao i svaki drugi  građanin, treba da  u skladu sa  zakonom, odgovora za djela  koja mu se  dokažu.

 

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.