GRADIŠKA: U ŠUMI PRONAĐENA VEĆA KOLIČINA ORUŽJA, MUNICIJE I MINSKO-EKSPLOZIVNIH SREDSTAVA

Veća količina oružja, municije i minsko-eksplozivnih sredstava pronađena je u šumi u mjestu Jelići na području Gradiške, a policija je uhapsila jedno lice.
Iz Policijske uprave Gradiška su naveli da je slobode lišen lice čiji su inicijali M.G. iz Gradiške u čijem vlasništvu je lokacija na kojoj su pronađeni oružje i municija.

Policijski službenici su, kako se navodi, operativnim radom na terenu došli do saznanja da se u šumi u mjestu Jelići nalazi određena količina vojnog naoružanja i municije, te su došli do saznanja čije je vlasništvo ta lokacija.

Na toj lokaciji policija je pronašla i oduzela veću količinu oružja i municije, minsko-eksplozivnih sredstava, tromblonske mine i druge predmete koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

“Izvršen je pretres na tri lokacije koje koristi lice M.G. i tom prilikom je pronađena i oduzeta oprema za uzgoj i proizvodnju opojne droge”, naveli su iz Policijske uprave.

Uhapšeno lice sumnjiči se da je počinilo krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, a o događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem daljih aktivnosti.

Srna nezvanično saznaje da je uhapšen Mladen Grbić /43/ iz Gradiške.

/SRNA/

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.