BIJELJINA: MUŠKARAC UHAPŠEN ZBOG NAPADA AUTOMATSKOM PUŠKOM

Žandarmedija je u Bijeljini uhapsila muškarca A.H. koji je automatskom puškom udario u glavu J.K, potom pucao, pa pobjegao.

Uhapšenom je Osnovni sud u Bijeljini odredio jednomjesečni pritvor, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Službenici Policijske uprave Bijeljina su juče, pola sata poslije ponoći, postupali po prijavi građana koji su dojavili da je A.H. u Ulici Boška Buhe u došao sa automatskom puškom u ruci i njom udario u glavu J.K, nakon čega je pucao i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Policija je izvršila uviđaj lica mjesta, pretresla prostorije koje koristi A.H., a Jedinica žandarmerije je osumnjičenog je pronašla i lišila sloboda.

Prilikom pretresa pronađena je i privremeno oduzeta automatska puška sa municijom, određena količina marihune, kao i digitalna vaga za precizno mjerenje.

Službenici Policije uprave Bijeljina su, uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima izazivanje opšte opasnosti, nedozvoljena proizvodnja i promet droge, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i tjelesna povreda, juče predali A.H. u nadležnosti i dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini, a istog dana mu je sud odredio pritvor.

/SRNA/

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.