VUČIĆ SPREMIO ORDEN ZA DŽONIJA DEPA

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odlikovaće poznatog američkog glumca DŽonija Depa na Dan državnosti Srbije, 15. februara naredne godine, saopšteno je nakon današnjeg sastanka Vučića i holivudske zvijezde u Beogradu.

Dep će na Sretenje biti odlikovan u znak zahvalnosti za poštovanje koje ukazuje Srbiji, ali i zbog brojnih projekata u Srbiji koji zapošljavaju veliki broj mladih ljudi, saopšteno je iz pres-službe predsjednika.

Dep je zahvalio Vučiću i istakao da je počastvovan odlukom da bude nagrađen ordenom za zasluge.

“Biće mi velika čast da dođem u Srbiju 15. februara i prisustvujem svečanoj ceremoniji. Nastaviću da radim na promociji vaše divne zemlje”, poručio je Dep.

On u Beogradu boravi zbog večerašnje promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji za globalnu distribuciju “Puffins Impossible”.

Serijal koji je realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Srbije, kreirao je Jervolino studio, a produkciju potpisuje studio ADS /Archangel Digital Studios/ srpskog glumca Miloša Bikovića.

Vučić je poslije sastanka sa Depom i predstavnicima Jervolino studija rekao da proizvodnja ovakvog serijala nije važna samo za taj studio i ADS, već i za srpsku kreativnu industriju, kao i za promociju Srbije u svijetu.

/SRNA/

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.