SRBI ZABRINUTI ZBOG PLANIRANOG ATENTATA NA VUČIĆA

Srpski narod sa Kosova i Metohije duboko je zabrinut zbog informacija o namjeri organizovanih kriminalnih grupa da izvrše atentat na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, saopšteno je danas iz Srpske liste.

“Očigledan je cilj organizovanih kriminalnih grupa da se likvidacijom najboljeg među Srbima, spreči beskompromisna borba protiv organizovanog kriminala u našoj zemlji koju je pokrenuo i vodi Vučić, i time zaustavi dalji razvoj i jačanje naše zemlje”, navela je Srpska lista.

U ime srpskog naroda sa Kosova i Metohije, Srpska lista pozvala je nadležne organe Srbije da preduzmu sve potrebne mjere, osujete ove namjere i zaštite život Vučića.

Premijer Srbije Ana Brnabić izjavila je da je atentat na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića trebao da bude izvršen u februaru, da je Evropol došao do saznanja o tome, a preko članice EU stigla je informacija policiji Srbije.

Ona kaže da je atentat planirala organizovana kriminalna grupa čiji su članovi iz okolnih i zemalja EU, te da u informaciji koja je stigla MUP-u Srbije piše da je na čelu te organizacije vođa kavačkog klana Radoje Zvicer.

/SRNA/

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.